Betalen en facturering

Betaling per factuur:

Betaaltermijn: 30 dagen

Credit card betaling:

Er wordt geen toeslag berekend bij betaling per creditcard. Wij accepteren Visa en Mastercard. 

SecureCode (3D Secure)

Wat is de SecureCode (3D Secure)?
Wij maken gebruik van de 3D-SecureCode om ervoor te zorgen dat uw creditcard transacties zo veilig mogelijk zijn. De "3D" staat symbool voor de drie betrokken partijen in dit proces: de kaarthouder, de kaart-uitgevende bank en de leverancier. Visa noemt dit proces  "Verified by Visa", terwijl MasterCard de naam  "MasterCard SecureCode“ gebruikt. 3D Secure zorgt er voor dat de rechtmatige kaarthouder en de rechtmatige online leverancier een transactie kunnen uitvoeren. Door dit proces wordt het risico van fraude effectief verlaagd.

Hoe werkt 3D Secure?
Bij betaling voor een aankoop met een creditcard, wordt een venster voor uw bank geopend waarin u uw persoonlijke beveiligingscode invult. Deze code heeft u ontvangen van uw bank en is daardoor alleen bekend bij u en uw creditcardmaatschappij. De code mag niet zichtbaar zijn op de creditcard zelf en mag niet worden verward met de drie of vier cijferige CVC code op de achterkant van de kaart (deze code wordt vaak gevraagd). Zodra u met succes bent geïdentificeerd, wordt de betaling uitgevoerd.

Ik heb mijn persoonlijke beveiligingscode niet geactiveerd.
Als uw bank 3D Secure ondersteunt, maar u moet toch een persoonlijk wachtwoord activeren, dan is het mogelijk om dit wachtwoord zelf te creëren tijdens het afrekenproces.

Orders en retourzendingen beheren

Via het gebied "Mijn account" van de webshop van Distrelec BV kunt u gemakkelijk de status van vroegere bestellingen bekijken en verzoeken om een artikel te retourneren formuleren.

  1. Log in de webshop met behulp van uw gebruikersgegevens.
  2. Klik op de knop "Mijn account" rechts van het zoekvakje.
  3. In the navigatiebalk aan de linkerkant, kies eerst "Bestellingsbeheerder" en daarna "Bestellingsgeschiedenis" eronder.
  4. U ziet nu een lijst van alle vroegere bestellingen verschijnen. (Indien u de beheerder bent van een bedrijfsaccount in de webshop van Distrelec BV, ziet u hier de bestellingen van alle wernemers van uw bedrijf.) U kunt deze lijst filteren, sorteren en uitprinten volgens uw eigen criteria.
  5. Met behulp van de pijl naast iedere bestelling gaat u naar de detailpagina voor de desbetreffende bestelling.
  6. De detailpagina geeft u informatie over de bestellingsdatum, de status van de bestelling, het factuur- en leveringsadres, het betalings- en leveringingstype en de bestelde producten. U kunt hier alles opnieuw invoeren of een boodschappenlijst toevoegen.
  7. Zodra uw bestelling de status "ontvangen" toont, kunt u een verzoek formuleren om bepaalde artikelen te retourneren. Daartoe klikt u op "Dit product retourneren" onder de bestelde hoeveelheid.
  8. In het "lichtvak" dat opent, geeft u het aantal producten in die u wilt terugsturen. Geef daarbij de reden op waarom u ze wilt terugsturen, de toestand van de verpakking, uw commentaar en waar van toepassing het serienummer van de geretourneerde producten. Bovendien kunt u hier ook vermelden of u het geretourneerde product door een ander wilt vervangen. Klik ten slotte op "Verzoek versturen".
  9. U zult een e-mail ontvangen waarin uw verzoek tot goedkeuring van een retourzending wordt bevestigd.
  10. Een medewerker van Distrelec neemt contact met u op

Contact

Financiële Administratie

E-mail: sales.be@distrelec.com

Betalingsspecificatie

E-mail: remittance@distrelec.com