Laatste kans om de Distrelec Catalogus 2016/2017 in uw bezit te krijgen – 3 kg pure productexpertise met 20.000 nieuwe producten.

Het is niet gewoon weer een catalogus. Het is het Distrelec platinaboek. Een prachtig en verfijnd naslagwerk met 85.000 originele producten van toonaangevende fabrikanten en 20.000 daarvan zijn gloednieuw.

Het is een onbetwiste referentie voor professionals die zich bezighouden met onderhoud, reparatie en dagelijkse werkzaamheden, automatisering en elektronisch ontwerp. Elke catalogus zit boordevol met 3 kilogram pure productexpertise.

De technische gegevens van de nieuwe catalogus:

  • 2068 pagina’s in totaal
  • A4-formaat: 213 mm x 300 mm
  • Gewicht: ca. 3 kg

Onze papieren catalogus is exclusief bestemd voor onze zakelijke klanten (B2B). Bestel online uw exemplaar in een paar klikken via uw account als zakelijke klant.

PS: Als u alleen een catalogus bestelt, ontvang u een voucher ter waarde van de verzendkosten van de catalogus. Deze voucher kunt u bij uw volgende aankoop verzilveren. U ontvangt geen voucher wanneer u een catalogus bestelt in combinatie met andere producten.


Hoogtepunten catalogus
 

Introductie nieuwe producten
Deze papieren catalogus 2016/2017 zit stampvol met 85.000 originele producten -20.000 daarvan zijn nieuw- van toonaangevende fabrikanten.

 

 

Gericht op Maintenance, Repair and Operations (MRO)
Wij introduceren een complete categorie special voor MRO – één van onze focusgebieden. Ons doel is het bestuderen en delen van fascinerende ideeën over hoe wij een efficiëntere en intelligentere inkoopservice kunnen bieden die uw inkoopkosten verlaagt.

 

 

Categorieblokken
Onze nieuwe catalogus 2016/2017 is uitgebreid met informatie van productspecialisten bij alle productcategorieën. Zij delen hun inzicht in de branche en de trends die toekomstige innovaties aansturen.

 

 


Video catalogus 

Bekijk de introductievideo over de catalogus.


Weller