Over ons

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Distrelec is meer dan 40 jaar geleden in Zwitserland opgericht en vormt een onderdeel van de beursgenoteerde groep Dätwyler. Dankzij aanhoudende groei is Distrelec Groep de voorbije jaren uitgegroeid tot een toonaangevende distributeur van elektronica, automatisering, meettechnologie, IT en accessoires, zowel online als via catalogus. Met dochterondernemingen in meer dan 13 landen bieden we onze klanten in heel Europa snelle en betrouwbare leveringen.

Meer dan 150.000 producten. Bestel vandaag en neem morgen in ontvangst!

Als klant geniet u van een enorm aanbod van 150.000 producten met 100 procent beschikbaarheid uit voorraad. Distrelec is een high-service distributeur op het gebied van elektronica (automatisering, componenten, computers & hobby, voedingen & licht, gereedschappen en meettechniek). We leveren kleine hoeveelheid zonder toeslag, terwijl we ook grootschalige en regelmatige bestellingen verzorgen. Als lid van de Dätwyler Groep heeft Distrelec rechtstreekse toegang tot de producenten. Zo zijn we in staat om aan te kopen tegen de voordeligste prijzen. Onze producten worden over het algemeen geleverd binnen 24 uur na ontvangst van een bestelling. Onze beproefde en goed georganiseerde logistieke afdeling maakt deze service mogelijk.

Speciale aandacht voor kwaliteit

Maar hoeveelheid is niet het enige dat telt voor Distrelec. Onze speciale aandacht voor kwaliteit is bepalend voor de keuze van de producten, onze leveringssnelheid en onze houding ten opzichte van klanten, leveranciers en het publiek. Dat is de reden waarom "We are satisfied only when we know you are!" voor het hele team geldt: Magazijnmedewerker of manager, account of klantenadviseur: elke werknemer beschikt over een ruime specialistische kennis in zijn vakgebied. We willen dat onze klanten competitief blijven. De beschikbaarheid van één enkele component speelt vaak een cruciale rol in dit verband. Indien u dus belangrijke componenten met spoed nodig heeft, zal Distrelec u betrouwbaar en snel helpen.

Met ons als high-service distributeur beschikt u online over volledige toegang tot de producten via alle mogelijke kanalen — zonder beperkingen in tijd of ruimte. We bieden cruciale voordelen in vergelijking met kleinere leveranciers: een sterk merkbewustzijn, een uitgebreide portfolio en nabijheid tot onze klanten.

Ons doel: We willen marktleider worden in de distributie van elektronische componenten in aangepaste hoeveelheden. Onze missie: "We are satisfied only when we know you are!". We begrijpen onze klanten en voldoen aan hun verwachtingen.